Loading Events
  • This event has passed.

URA, HARRIA ETA ALEA: PASTA EKOLOGIKOAREKIN ERREZETA GASTRONOMIKOAK (ONDAREAREN EUROPAKO JARDUNALDIAK)

Ondarearen Europako Jardunaldien barruan antolatu da familia-jarduera hau.

Getxoko nekazaritza- eta gastronomia-ondarea estu lotuta dago landatar eta itsas sustraiekin. Udalerriko lehen hiriguneak sortu zirenetik, bertako biztanle gehienak nekazaritzan, arrantzan edo ehoketan aritzen ziren. Tailer honetan, iragan ez hain urrun horren isla den natura eta kultura ondare horren zati bat ezagutaraziko da, hala nola landazabal atlantikoko ekosistemak, bertako nekazaritza-barietateak edo Bolue araneko antzinako errotak. Ondoren, pasta integrala eskuz egiteko tailerra egingo da, Txaramela Pastaren eskutik. Bertan, produktu ekologikoen eta km 0 -aren kontsumoaren garrantzia azalduko da.

Ordutegia: 10:30etatik 13:30etara. Beharrezkoa da aurretik izena ematea eta Ingurumen Aretoko baieztapena jasotzea. Gomendatutako gutxieneko adina: 5 urte.

Data

October 22

Ordua

10:30 am - 1:30 pm

Kokapena

Aula Ambiental de Getxo
Barrio Larrañazubi, 12. B
Getxo, Bizkaia 48992 España

Telefonoa

688 88 35 96

Antolatzailea

Aula de Getxo
Telefonoa
688 88 35 96
Email
info@ingurumenaretoagetxo.eus
Web-gunea
http://www.ingurumenaretoagetxo.eus
ERREGISTRATU

Partekatu gertaera hau